Usch på mej!

Vadå? Jo , jag vet att jag slarvat med inlägg här men det har varit lite mycket på sistone. Hmmmm....... och denna vecka kommer det att fortsätta halta i bloggen - vi har ju sportlov.
 
Om jag har sportat, nej men jag tog faktiskt en skön promenad i solen idag medan dotter Maria arbetade. Gick till kommunhuset där jag fick träffa vår underbara tjej på näringslivskontoret och en kille från Almi.
Ska vara med i ett mentorprogram som Almi driver, spännande. Kolla gärna deras hemsida, kanske nåt för dej med om du har ett eget företag. Fick bl.a. göra ett test och jag var definitift en entreprenör.
Vad det ska leda till? Jo, ökad omsättning så jag kan driva företaget vidare. Ett större nätverk samt lite nytänk så jag inte fastnar i gammalt tänk. Bra va.

Fler spännande saker är pågång men mer om detta kommer senare.

Har så fått lite nytt i butiken,
1. Ljuvlig kofta från Zizzi i viscose i blått och svart 499:-
2. Fint tunikalinne från Zizzi 499:-
3. Härlig skjorta från Zhenzi 499:-
4. 3/4 byxa DNY, underbart mjuka 659:-
5. Bomullstunika från ZJ i tre färger, lime, vitt och svart 499:-









Stress

Sluta stressa sa doktorn idag, hmmmmm....... och hur ska jag göra då? Så gick vi igenom livet och så kom svaret, ja, det va ju inte lätt men du kan väl försöka iallafall. Så nu ska jag sluta stressa - hjälp mej snälla ni. Påminn mej!
Hur gör ni för att inte stressa? Tips?
Ska börja med att nyttja de underbara presentkorten jag fick på min födelsedag i lördags, 3 spabehandlingar. Inte illa va. En stund att bry sej om sej själv som jag enligt doktorn borde ha många av, stunder alltså. Härliga tider!

I butiken har vi nu riktig vår, se det inspirerande bordet nedan. Visst är det härligt med alla färger?

Förresten, nu  har vi startat vår 1:a ring också, anmäl dej du med så kan vi starta fler.

Inga nya kläder idag men några kom sent fredag, tyvärr finns inte många kvar av blusjackan. Den bara försvann utom i M och L. Men titta så snygg den är. Finns även i grått och svart och kostar 399:- (Färgen på bilden är lite missvisande, den är mer neongrön.)

Sen kom 2 blusar, en ärmlös med krage 249:- och en annan, bild kommer. Båda Zizzi.



Sitter här på jobbet och inser att det är fredag. Dessutom fredag igen. Tiden bara rinner iväg och jag hinner bara hälften av vad jag tänkt, som vanligt. Känner du igen dej?

Har en hel del funderingar nu på marknadsföring och fick detta till mej av en vän att fundera över och översätta till arbetet och det ligger mycket i det, eller hur?

Om vi funderar lite över hur man skapar en trevlig kväll med sin partner så finns det mängder med möjliga sätt att göra det på, eller hur? En romantisk middag, en biokväll, ett litet spår av lappar med ledtrådar till en genomtänkt gåva etc.
Allt det här kan dock fortfarande ge onönskade reaktioner om man glömmer det viktigaste i processen, vilket är att ställa sig i sin partners skor och verkligen lista ut vad som skulle göra dem riktigt glada. Bio kanske inte är rätt förslag när de kommer hem efter att ha jobbat över. Ett härligt skumbad med efterföljande massage kanske är mer uppskattat då.

Hur ska jag översätta detta då? Ja det måste jag få fundera på men kom gärna med förslag.

Nåja ska passa på att visa några tröjor vi fått:
1. Bomullströja ZJ, finns också i vitt med tryck men endast i M 299:-
2. Bomullströja Zizzi 209:-
3. Vårjacka från Zizzi 399:-





Sitter vi matbordet och tittar ut. Oj, så vackert det är! Vill ni se? Detta måste vara vinter från årstidens bästa sida. Vitt, soligt och kallt! -15C



Har fått in en jeanskjol från DNY. Pris 549:- Kan det vara något?



Återkommer om det kommr mer under dagen! Kram på er alla läsare!

Här kommer mera

Ja, nu tänkte jag inte på snön som fortsatt att vräka ner idag med. Har skottat massor av snö. Utan på nya kläder! Oj, oj vad mycket vår som kommit! Härliga tider! Välkommen att titta.

Har varit i Gävle i helgen och hittat världens häftigaste stövlar på rea, Vagabond. Utpris 1199:- rea 199:-, bara så snygga. Enda problemet är klackhöjden men den lär man sej nog att klara, bara man går i dem ett tag.

Bild 1. Bomullsskjorta med brodyr DNY 599:-
Bild 2. Tunika Zizzi 449:-
Bild 3. Jeanstunika Zhenzi
Bild 4. 3/4 stretchjeans med resårmidja DNY 399:-
Bild 5. Blanka leggins 3/4 Zizzi 249:-











Här kommer också lite söta bilder på min favorittjej, dubbelklicka på bilden så ser du bättre!!!! Visst är hon fin!

Japp, det gör den men det är nog bra för då lindras kanske kylan lite. Vi har haft lite väl kallt nu i några dagar.

Sitter här och funderar på detta med butik, är det en kvinnofälla eller är det något man kan livnära sej på i framtiden? Ja, vem vet? Talade med en som haft butik i 20 år igår, 20 år och vet du vad hon fick i lön 10 000:- minus skatt, snacka om låglöneyrke, 6 dagar i veckan och ingen semester, JIPPIII!!!! 20 år. Så vad gör jag nu för att förbättra mina odds?

Vad som driver en sån tjej att fortsätta? Alla ni trevliga kunder, för det är ni verkligen! Ni gör det värt att kämpa på och vet ni vad, var eviga dag är det lika roligt att gå till jobbet och hur ofta har den känslan funnits tidigare? Dessutom är det kul att följa mode och trender, göra beställningar mm, ja som ni ser, allt är kul!

Vill ni ha några nyheter idag med? Här kommer de. Klicka på bilderna så blir de större!!!!
1. Randig topp DNY 2. Velurtröja DNY 399:-  3. Topp DNY 399:-  4.  Topp DNY  5. Topp Zizzi 249:-  6. Kofta Zizzi 499:- 
7. Topp DNY   8. Topp DNY   9. Topp DNY 359:-   10. Tunika DNY 499:-  Fler priser kommer i morgon!

Årets kock

Det är snart dax att kora årets kock, kul - undra om det skulle kunnat vara jag om jag slagit mej in på denna väg i stället för den jag nu är inne på. Nej, det tror jag inte men den saken är klar, matlagning är urkul om man har tiden. Tiden, denna bristvara, återigen.

Idag har strykningen fortsatt, dock utan Annika som varit ledig. Det är så tråkigt när hon är borta men hon kan ju inte vara här jämt på sina 20 timmar. Annars har det varit en ganska lugn dag = tråkig! Nu vill vi ha kunder med vårkänslor för det börjar vi själva få trots 17 minus grader. Kan man annat få av alla dessa färger.

Har fotat nya jeans idag, mer kommer i morgon. Nyfiken? Det är bara att vänta och se.

1. 3/4 jeans 699:- DNY
2. Hellånga m skärp, 699:- DNY
3. Jeans som slutar vid knä 399:- DNY





20 kartonger

Ja, just 20 kartonger kläder stod och väntade på mej i morse när jag kom till min butik. Inte illa! Det var bara att packa upp och börja stryka. Kul! Sent om sido dök Annika upp och då blev det en väldans fart så vi hann faktiskt med det mesta, åtminstone se vad som fanns i kartongerna.

Vad det var i - nyfiken nu? Jo massor av t-shirts, blusar, jeans - både långa, 3/4 och korta. En klänning, velurtröja och lite annat smått och gott. Nedan får ni några exempel, fler kommer i veckan. Liksom priser på alla varor

1. skjorta i bomull 449:-, korta jeans 399:-    2. Blus med dragsko 419:-  3. Klänning 449:-   4. poncho 399:-   5. skjorta 499:-  6. T-shirt  399:- 7. Linne 459:-